fbpx

Despre

Despre voi

 

Voi sunteți fericiți! Voi vã iubiți! Voi vã respectați unul pe celãlalt! Voi vã doriți ca amintirile din aceastã zi specialã sã fie reprezentate de fotografii naturale care sã vã facã sufletul sã zâmbeascã! Acestea sunt ”condițiile” pe care voi trebuie sã le îndepliniți! De ce? Pentru ca mie imi place sa fotografiez oameni FERICIȚI!

Așa ca voi! ??

.

Despre fotografie

 

Fotografia de nuntă este despre emoții. Este despre zâmbetele și lacrimile de fericire ce ne însoțesc pe parcursul acestei zile. Este despre toate lucrurile mărunte ce se întâmplă într-un anumit moment. Este despre oameni. Este despre noi, așa cum suntem!

De ce fotoreportaj de nuntã? Pentru cã doar un sentiment autentic surprins într-o fotografie poate da proba timpului și se poate transforma într-o amintire ce peste ani și ani va trezi emoții… Exact ca un vin bun, o fotografie bunã nu se demodeazã în timp ci dimpotrivã, capãtã mai multã valoare, artisticã, dar cel mai important – sufleteascã!

.

Despre mine

Cu ceva ani buni în urmã, când am spus da fotografiei de nuntã, trãiam impresia cum cã nunțile românești sunt lipsite de emoție. E drept cã, fiind un cinefil înrãit, aveam ca barometru filmele, în care toți participanții la nuntã erau emoționați. Toți! S-a dovedit într-un final cã problema nu era la oamenii din jurul meu, ci la mine. Priveam, dar nu vedeam! Mai apoi, cu timpul, am învãțat sã deschid mai larg ochii dar și sufletul și atunci s-a întâmplat o minune. Am început sã vãd! O privire fugarã între cei doi, o lacrimã de fericire ștearsã pe ascuns de tata, un zâmbet pe fața mamei, un copil neastâmpãrat care face o boacãnã…

 

Acasa

Portofoliu

Despre

Info

Contact

Tel. +40 723 030 195

amintiri@toroscarolweddings.ro

Copyright © Toros Carol - Fotograf nunta Timisoara 2020